Beton luminescent Videle

Acest tip de beton (beton luminescent Videle) a fost conceput pentru a ilumina pavajele din beton in timpul noptii. Acest beton decorativ stochează lumina în timpul zilei și o reda noaptea, oferind un impact vizual exceptional. Pe bază de liant de ciment, nisipuri, agregate, pigmenți, fibre și aditivi, cu includerea unui agregat luminescent specific pe suprafață printr-o metoda speciala. Disponibil în mai multe nuanțe în funcție de alegerea agregatelor (calcar negru, roz etc.). Acesta nu necestia întreținere si are efect antiderapant, rezistand ciclurilor de îngheț-dezgheț și sărurilor de degivrare, în spații private (curti, parcari sedii firma, etc) sau publice fără iluminare.

Beton luminescent Videle

Beton luminescent VidelePavajele din beton luminescent Videle reprezinta solutia destinata amenajarilor exterioare cu un efect estetic deosebit datorita punerii in relief a agregatelor pe timpul zilei iar noaptea utilizand efectul luminescent, putand fi utilizat pentru toate tipurile amenajari.

Îmbinînd betonul cu piatră se obține ceea ce noi numim piatră spălată. Acest tip de “pavaj” poate avea diferite forme și se gasește într-o varietate amplă de culori și texturi, constituind astfel una dintre cele mai atractive produse de pavare cu beton.

Prima calitate a pietrei spălate este caracteristica antiderapantă, dar si rezistenta la actiunea agenților atmosferici.

Pentru realizarea acestui produs se foloseste o solutie specială, care nu lasă betonul să se usuce la suprafață. După cîteva ore excesul de beton care nu s-a uscat se îndepartează cu un jet de apa puternic, și în cele din urmă rămîne modelul de piatra. De aici si numele de piatră spălată (beton luminescent Videle).

 

Avantaje utilizare beton luminescent Videle

Avantaje beton luminescent Videle: Particulele luminescente infrumuseteaza podelele cu stralucire luminiscenta in intuneric, creand un mediu placut si o vizibilitate mai buna in intuneric sau in lumina foarte slaba. Are in vedere nevoile utilizatorilor de confort vizual si de semnalizare. Acestea au proprietatea de a absorbi lumina UV (naturala sau artificiala) in timpul zilei si de a emite lumina vizibila intr-un mediu intunecat sau foarte slab luminat. Componenta principala a particulelor este un polimer reciclat cu durabilitate ridicata.

Absorbtia UV/emisia de lumina este un ciclu zi-noapte* care are loc fara uzura sau imbatranirea particulelor. Daca nu sunt avariate sau murdare, acest ciclu poate fi reprodus la nesfarsit si are o performanta de lunga durata. Aceasta proprietate luminescenta este garantata timp de 10 ani.

Prin experienta acumulata si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa facem afaceri, ci si ca reprezentam un colaborator de maxima incredere pentru atat pentru persoanele fizice cat si pentru companiile din Romania care apeleaza la serviciile noastre de beton luminescent Videle.

Garantia calitatii pavajelor executate de noi

Lucrarile executate de echipa noastra reprezinta cea mai concludenta carte de vizita, care reflecta seriozitatea deplina si nivelul inalt de profesional cu care ne desfasuram activitatea de turnare a betonului luminescent in Videle. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata.

Pret Beton luminescent Videle

Pretul per m2 al acestui tip de pavaj este variabil, depinzand de: tipul si culoare pietrei din beton ; rezistenta betonului; Pretul manoperei (diferit in functie de priceperea aplicatorilor) si grosimea betonului. Pretul mediu pe metru patrat este situat intre 100 si 150 RON, lucrare la cheie.

Pentru un pret exact pentru proiectul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati. Oferta este gratuita si fara angajament.

In plus, acest beton cu agregatele expuse este o solutie monolita care nu se scufunda si nu se deformeaza. Are un design personalizat, un aspect curat si stralucitor.

Preturi Beton luminescent Videle

Pretul pe m2 al acestui tip de beton (Beton luminescent Videle) nu este unul fix ci acesta este calculat in functie de mai multi factori: suprafata, grosime dala, reteta de betonul utilizata, tipul de piatra utilizat. Pentru a cunoaste exact care sunt tarifele, va rugam sa cereti o cotatie de pret, gratuit!

Cum va calculati bugetul?

Cum vă calculați bugetul aferent unei lucrari de beton dezactivat fosforescent? Totul este foarte simplu! In randurile de mai jos veti regasi oferte de pret standard:
  • De la 1 la 30 m2: Între 160 euro și 190 euro
  • De la 31 la 50 m2: Între 80 euro și 120 euro
  • De la 51 la 100 m2: Între 80 euro și 100 euro
  • De la 101 la 200 m2: Între 60 euro - 80 euro
  • Peste 200 m2: Solicitați oferta de preț

☏ Sună 0753.688.062